Trouwceremonies

Buitengewoon, persoonlijk en uniek

Jullie wensen

Trouwen zoals jullie dat willen op een favoriete plek door je eigen trouwambtenaar. Je denkt dan waarschijnlijk het eerst aan de trouwzaal van een stadhuis of op een door de gemeente goedgekeurde trouwlocatie. Maar er is veel meer mogelijk; in het bos, op het strand, in je eigen achtertuin of zelfs in het buitenland. Of wat dacht je van de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd? Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik jullie huwelijk sluiten waar en wanneer jullie dat willen.

Een persoonlijke ceremonie

Perfecte voorbereiding

Er zijn heel veel verschillende manieren en mogelijkheden om de plechtigheid in te vullen. Ik help jullie graag aan goede ideeën. Ik stem alles af, met jullie en/of de ceremoniemeester, zodat de plechtigheid perfect wordt voorbereid.

Onvergetelijk moment

In alle drukte van de voorbereidingen vergeet je misschien soms waar het echt om gaat: om jullie als bruidspaar! Deze dag gaat over twee unieke mensen die een verbond aangaan en hun liefde vieren. Dat moment blijft je altijd bij. Ik vang de gevoelens in woorden en breng jullie verhaal met passie, enthousiasme en interactie.

SprekendAnja trouwakte tekenen DM fotografie

Aandacht voor de gasten

Bij jullie huwelijk zijn de mensen aanwezig die belangrijk zijn en met wie je een speciale band hebt. Ook voor hen is jullie huwelijksvoltrekking een belevenis. Wil je een aantal van hen in het zonnetje zetten, bedanken of de eervolle taak van getuige geven? Misschien wil je stilstaan bij het gemis van een dierbare. Het is allemaal mogelijk, want het is jullie dag!

Een rol voor kinderen

Hebben jullie zelf kinderen of zijn er kinderen die bruidsmeisje, bruidsjonker of kinderen die speciaal voor jullie zijn? Laat ze meedoen en geef ze een taak of rol in de plechtigheid! Bijvoorbeeld: de ringen brengen, een gedicht voordragen, kinderakte tekenen of de afslag met de hamer geven na de officiële verklaring. Altijd leuk en onvergetelijk!

Wil je weten of ik bij jullie pas?

Neem contact op, zodat we kennis kunnen maken.

Neem contact op