Trouwceremonies

Buitengewoon, persoonlijk en uniek

Trouwen waar en wanneer jullie willen door de trouwambtenaar van jullie keuze, geeft ruimte voor eigen inbreng, wensen en rituelen. Een wettelijke en onvergetelijke huwelijksceremonie: officieel waar het moet, persoonlijk en uniek waar het kan. Zo blijven jullie dicht bij wie jullie zijn en wordt de plechtigheid een belevenis die bij jullie past.

Wat kan Sprekend Anja voor je doen

Jullie wensen

Trouwen precies zoals jullie dat willen en wensen op een favoriete plek door je eigen trouwambtenaar.

meer informatie

Voorbereiding

Samen op weg naar een persoonlijke bijzondere huwelijkssluiting met alles wat daarbij hoort.

meer informatie

Inspiratie

Verras elkaar en jullie gasten met een onvergetelijke unieke ceremonie. Er is heel veel mogelijk!

meer informatie

Anja als trouwambtenaar

Mensen trouwen is écht iets voor mij. Een wettelijk huwelijk is officieel, maar vooral persoonlijk, uniek en onvergetelijk!

meer informatie

Cursus

Ben je of word je trouwambtenaar? Vanuit verschillende invalshoeken leer ik je vaardiger en zekerder worden.

meer informatie

Aanbevelingen

  • Anja kwam eerst bij ons voor een kennismakingsgesprek en we voelden direct een klik: "Ja, deze dame mag ons wel trouwen." Ze heeft goed naar ons geluisterd, en 'ons' verhaal prachtig verwoord op onze trouwdag. We trouwden thuis, in de tuin, met een zonnetje en 26 graden. Anja dacht mee in wat wij wilden en wat mogelijk was en dat gaf ons een goed gevoel. Op de dag zelf hadden we gevraagd of ze in haar eigen kleding wilde komen, dat paste goed in de ontspannen sfeer die wij wilden creëren, en ook daar werkte ze aan mee. Mede door Anja is het een prachtige dag geworden, met een heel persoonlijke en ontspannen trouwceremonie. Als we het opnieuw zouden doen, zouden we Anja zeker weer vragen om ons te trouwen!

    Matthijs en Bianca
  • Anja heeft op een prachtige manier bijgedragen aan een mooie dag. Voorafgaand hebben wij een gesprek gehad met Anja waarin wij onze wensen en verhalen konden uitwisselen. Hierdoor is het echt 'onze ceremonie' geworden en niet zomaar een standaard huwelijksvoltrekking. Anja heeft hierin meegedacht en was betrokken bij ons verhaal. Dit gaf ons het idee echt gezien te worden door haar. Daarnaast was onze bruiloft extra speciaal omdat wij het 400ste bruidspaar waren. Wij gunnen iedereen zo'n trouwambtenaar als Anja, voor de mooiste dag van je leven!

    Jorik en Mandy
  • We hebben vanaf het begin een heel prettig contact met Anja gehad. Ze was goed en laagdrempelig bereikbaar. Toen ze bij ons kwam om de ceremonie voor te bespreken, vloog de tijd. Het was gezellig en vertrouwd. Tijdens de ceremonie heeft ze precies de juiste snaar weten te raken. Het was intiem, persoonlijk, humoristisch, emotioneel en ontspannen tegelijk. We hebben van verscheidene gasten gehoord dat ze zo onder de indruk waren van de mooie ceremonie die dankzij Anja zo bijzonder geworden is. Ze heeft een vrolijke uitstraling en een prettige stem, waardoor het een plezier is om haar aan het werk te zien en horen!

    Pieter en Jorien

Wil je weten of ik bij jullie pas?

Neem contact op, zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.

Neem contact op