Trouwceremonies

Buitengewoon, persoonlijk en uniek

Trouwen waar en wanneer jullie willen door de trouwambtenaar van jullie keuze, geeft ruimte voor eigen inbreng, wensen en rituelen. Een wettelijke en onvergetelijke huwelijksceremonie: officieel waar het moet, persoonlijk en uniek waar het kan. Zo blijven jullie dicht bij wie jullie zijn en wordt de plechtigheid een belevenis die bij jullie past.

Wat kan Sprekend Anja voor je doen

Jullie wensen

Trouwen precies zoals jullie dat willen en wensen op een favoriete plek door je eigen trouwambtenaar.

meer informatie

Voorbereiding

Samen op weg naar een persoonlijke bijzondere huwelijkssluiting met alles wat daarbij hoort.

meer informatie

Inspiratie

Verras elkaar en jullie gasten met een onvergetelijke unieke ceremonie. Er is heel veel mogelijk!

meer informatie

Anja als trouwambtenaar

Mensen trouwen is écht iets voor mij. Een wettelijk huwelijk is officieel, maar vooral persoonlijk, uniek en onvergetelijk!

meer informatie

Cursus

Ben je of word je trouwambtenaar? Vanuit verschillende invalshoeken leer ik je vaardiger en zekerder worden.

meer informatie

Aanbevelingen

  • “Op 21 augustus 2020 zijn wij door Anja getrouwd. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek hebben we Anja ontmoet als een liefdevolle warme persoonlijkheid. Haar pure interesse in de mensen om haar heen maakte dat wij ons direct op ons gemak voelde om ons verhaal te vertellen. Ondanks de covid-19 situatie deed ze enorm haar best om er een waardevolle ceremonie van te maken. En dat is fantastisch gelukt! De ceremoniespeech was liefdevol en intiem geschreven. Met mooie anekdotes en humor als kers op de taart. Wij hebben genoten van de manier waarop Anja onze ceremonie heeft gebracht, maar ook hoe onze dochter Nora van 1 jaar erbij werd betrokken in alle rust en tijd! Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die haar werk doet vanuit haar hart, dan kunnen wij Anja van harte aanbevelen. Mede dankzij haar kunnen wij terug kijken op een prachtige dag!”
    Janneke & Perry
  • Anja kwam eerst bij ons voor een kennismakingsgesprek en we voelden direct een klik: "Ja, deze dame mag ons wel trouwen." Ze heeft goed naar ons geluisterd, en 'ons' verhaal prachtig verwoord op onze trouwdag. We trouwden thuis, in de tuin, met een zonnetje en 26 graden. Anja dacht mee in wat wij wilden en wat mogelijk was en dat gaf ons een goed gevoel. Op de dag zelf hadden we gevraagd of ze in haar eigen kleding wilde komen, dat paste goed in de ontspannen sfeer die wij wilden creëren, en ook daar werkte ze aan mee. Mede door Anja is het een prachtige dag geworden, met een heel persoonlijke en ontspannen trouwceremonie. Als we het opnieuw zouden doen, zouden we Anja zeker weer vragen om ons te trouwen!

    Matthijs & Bianca
  • Anja heeft op een prachtige manier bijgedragen aan een mooie dag. Voorafgaand hebben wij een gesprek gehad met Anja waarin wij onze wensen en verhalen konden uitwisselen. Hierdoor is het echt 'onze ceremonie' geworden en niet zomaar een standaard huwelijksvoltrekking. Anja heeft hierin meegedacht en was betrokken bij ons verhaal. Dit gaf ons het idee echt gezien te worden door haar. Daarnaast was onze bruiloft extra speciaal omdat wij het 400ste bruidspaar waren. Wij gunnen iedereen zo'n trouwambtenaar als Anja, voor de mooiste dag van je leven!

    Jorik & Mandy

Wil je weten of ik bij jullie pas?

Neem contact op, zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.

Neem contact op