Even kennismaken

De vrouw achter Sprekend ben ik:
Anja van Dalen. Geboren en getogen in Hoogeveen. Daar woon ik nog steeds, samen met man en kinderen.

In januari 2018 ben ik voor mezelf begonnen en daarmee ging een  lang gekoesterde wens in vervulling. Eind 2020 zijn we verhuisd naar een woning met daaraan vast een vroegere huisartsenpraktijk. Die hebben we verbouwd, zodat er ruimte is voor de verdere ontwikkeling van mijn bedrijf. Nu kan ik ook onder eigen dak groepen ontvangen voor cursussen en trainingen.

Ik doe veel verschillende dingen, maar communicatie is altijd de rode draad in mijn werk als communicatieadviseur, tekstschrijver, trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Wat ik maak en doe is
buitengewoon communicatief

Problemen oplossen vanuit communicatie

Communicatie is het vak van beïnvloeden en iets in beweging zetten op het gebied van weten, vinden en doen. Ik los communicatievraagstukken op, help organisaties met strategisch communicatieadvies, geef workshops en trainingen, begeleid personen en processen en bedenk creatieve en effectieve oplossingen.

Teksten die gelezen worden

Ik schrijf teksten met de lezers in het achterhoofd. Voor hen moet de tekst aantrekkelijk zijn, want dat bepaalt of ze verder lezen én of de boodschap aankomt. Mijn kennis van communicatie is onmisbaar als teksten strategisch, tactisch, overtuigend of profilerend moeten zijn.

Beter en effectiever communiceren

Communicatie is niet alleen het domein van specialisten. Iedereen communiceert en kan daarin beter en effectiever worden. Daarom help ik personen en groepen bij het vergroten van hun kennis en verbeteren van vaardigheden op het gebied van spreken, schrijven, presenteren en communiceren.

Persoonlijk vieren, beleven en herinneren

Mijn communicatieve bijdrage op persoonlijk vlak komt vooral naar voren bij bijzondere gebeurtenissen, zoals huwelijken, uitvaarten en jubilea. Ik bezorg bruidsparen een onvergetelijke huwelijksceremonie, geef een persoonlijke toespraak bij een uitvaart of help mensen hun gedachten op papier zetten en voordragen.

Waarmee kan ik je helpen?

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen of ergens mee kan helpen? Bel of mail me voor een persoonlijke kennismaking. Een kop koffie kan altijd!

Neem contact op