Anja als trouwambtenaar

In 2007 knipte ik een advertentie uit de krant.
Gemeente Hoogeveen zocht een trouwambtenaar. ‘Dit ga ik doen’,
zei ik tegen mijn man terwijl ik hem de advertentie liet zien.
‘Doen, echt iets voor jou’, was zijn reactie.

Zelfstandig trouwambtenaar

Inmiddels heb ik meer dan 650 huwelijken voltrokken en partners geregistreerd. En in januari 2018 ben ik begonnen als zelfstandig trouwambtenaar, zodat bruidsparen die niet in de gemeente Hoogeveen trouwen mij ook kunnen vragen hun huwelijk te sluiten.

Volop ruimte voor wensen

Trouwen waar en wanneer je wilt door de trouwambtenaar van jullie keuze, geeft ruimte voor eigen inbreng, wensen en rituelen. Een wettelijk huwelijk; officieel waar het moet, persoonlijk en uniek waar het kan. Wil je bijvoorbeeld een deel of de gehele ceremonie in het Engels? No problem. Ik zorg ervoor dat jullie ceremonie bij jullie past en om jullie draait.

Elk stel een eigen verhaal

De verhalen bruidsparen vertellen over hun leven, de liefde en hun toekomstdromen verweef ik in een persoonlijke unieke plechtigheid, zodat het een onvergetelijk moment wordt voor het bruidspaar en hun gasten waaraan ze nog lang met veel plezier aan terugdenken.

Samen de mooiste momenten beleven

Tussen het uitknippen van de vacature en vandaag zitten honderden huwelijken en partnerschappen. En ik weet het nu uit ervaring: mensen trouwen is écht iets voor mij. Het is en blijft bijzonder om dit te mogen doen en steeds opnieuw een bruidspaar en hun familie en vrienden samen de mooiste momenten laten beleven. Ik ga met liefde nog heel lang door met dit mooie werk!

Blogs

Wie trouwt er nog tegenwoordig?
Verrassingshuwelijk
Op verhaal komen

Terug naar trouwceremonies

Wil je weten of ik bij jullie pas?

Neem contact op, zodat we kennis kunnen maken.

Neem contact op